ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

ΕΕΑΕ Καταγγελίες αθέμιτες τιμολογήσεις από ασφαλιστικές εταιρίες

Εκτυπώσιμη μορφή

Μέσα στην δίνη των ραγδαίων αλλαγών, όπου τα πάντα ανατρέπονται και επανασχεδιάζονται, για να επανεκκινήσει η αγορά και να λειτουργήσει υποτίθεται αξιακά, με κανόνες και διαφάνεια, γινόμαστε μάρτυρες για άλλη μία φορά της ακύρωσης, εν τη γενέσει, κάθε καλής πρόθεσης.
Δεχόμαστε την αγωνία των Μελών μας καθώς και σωρεία καταγγελιών ότι υπάρχουν Εταιρείες που μετά και την ειδική ρύθμιση των Πράξεων της ΤτΕ, προσφέρουν και πάλι επιλεκτικά διπλά και τριπλά τιμολόγια στον Κλάδο Αυτοκινήτου, για το ίδιο προϊόν και για τις ίδιες καλύψεις, εκτρέφοντας έναν όχι απλώς αθέμιτο αλλά ανήθικο ανταγωνισμό στα ίδια τους τα δίκτυα.
Αντιλαμβανόμαστε την κοντόφθαλμη πολιτική τους αλλά αδυνατούμε να την δικαιολογήσουμε.
Γνωρίζουμε ότι σε συνθήκες κρίσης αναδεικνύονται τα τρωτά και μεγεθύνονται οι στρεβλώσεις, για τον λόγο αυτό καλούμε τους Συναδέλφους να μην μετέχουν σε τέτοιου είδους πολιτικές, που οξύνουν το πρόβλημα, δημιουργούν για όλους συνθήκες ακραίου ανταγωνισμού και στρέφονται τελικά εναντίον τους.
Καταγγέλλουμε ως Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος αυτήν την αήθη πρακτική και υποβάλλουμε άμεσα στοιχεία στην Εποπτική Αρχή, καλώντας την να παρέμβει για να υπερασπισθεί τουλάχιστον τις ρυθμίσεις που μόλις θέσπισε.
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΕ

Πηγή: www.asfalisinet.gr
Αναδημοσίευση από :ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΝΕΛΑΚΗ