ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
 • ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ

  Ασφαλίστε ότι πολυτιμότερο έχετε,ΤΗ ΖΩΗ. Η ασφάλιση της ζωής, της ικανότητας για εργασία, για δημιουργία και για προσφορά στους δικούς μας ανθρώπους, είναι η μοναδική μας προστασία απέναντι σε ότι απειλεί εμάς , τους αγαπημένους μας και τα όνειρα μας.

 • ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΛΟΙΠΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

   Η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη. Είναι γεγονός όμως ότι τόσο μέσα στο χώρο του σπιτιού μας, της εργασίας μας, όσο και έξω στο δρόμο μπορεί να συμβούν διάφορα ατυχήματα.

 • ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Το αυτοκίνητο αποτελεί πλέον απαραίτητο εργαλείο στην καθημερινότητά μας, αναπόσπαστο κομμάτι που μας πάει παντού καθώς και σημαντικό περιουσιακό στοιχείο. Όμως όσο καλός οδηγός και αν είστε , ο δρόμος κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις. Χιλιάδες ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά. Η ανάγκη για ασφάλιση είναι επιτακτική. Έχετε την ανάγκη να νιώσετε ότι καλύπτεστε από ένα αξιόπιστο ασφαλιστικό όνομα, που θα σας υποστηρίξει ακριβώς τη στιγμή που θα το χρειαστείτε.

 • Η ασφάλιση αστικής ευθύνης σκαφών είναι υποχρεωτική (με τον νόμο 2743/99) για όσα σκάφη έχουν μήκος άνω των 7 μέτρων ή χαρακτηρίζονται "ταχύπλοα" και καλύπτει την αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες έως 300.000 €, υλικές ζημίες έως 150.000 € και την πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης έως 90.000 €.

 • ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ CMR

  Τα ασφαλιστήρια μεταφορών καλύπτουν τα μεταφερόμενα εμπορεύματα αποκλειστικά από κινδύνους που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους Η ασφαλιστική εταιρεία παρέχει ασφαλιστική κάλυψη λαμβάνοντας υπ’ όψιν το ή τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά, το είδος/αξία του εμπορεύματος, τη μέθοδο συσκευασίας, το τόπο φόρτωσης, προορισμού και τη διαδρομή που θα ακολουθηθεί.

 • ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΥΡΟΣ - ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

  Για τους περισσότερους, η απόκτηση ενός σπιτιού αποτελεί σκοπό και έργο ζωής. Η κατοικία σας αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας σας. Μια περιουσία που αποκτήσατε με πολύ κόπο και που σίγουρα εκτός από μεγάλη οικονομική επένδυση είναι και συναισθηματική. Το σπίτι είναι ο προσωπικός απαραβίαστος χώρος σας, ένα από τα πιο ανεκτίμητα πράγματα στη ζωή σας.

 • ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΥΡΟΣ-ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

   Η επιχείρησή σας-είτε πρόκειται για γραφείο, είτε για κατάστημα ή εργοστάσιο- και το περιεχόμενό της, αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο σας. Ωστόσο πολλοί κίνδυνοι την απειλούν.Είναι επομένως συνετό εκ μέρους σας να ασφαλίσετε την επιχείρησή σας με τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της.

 • ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

  Η ασφάλεια αστικής ευθύνης καλύπτει την ευθύνη του ασφαλισμένου για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές προς τρίτους. Είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης της ευθύνης του ασφαλισμένου από αμελείς πράξεις ή παραλείψεις σε σχέση με τις δραστηριότητές του.

 • Με το ασφαλιστήριο αυτό καλύπτονται τα ιδία τα κρύσταλλα καταστημάτων και οικιών ( παράθυρα ) και όχι οι ζημιές που θα προέρθουν από την ζημία ( τραυματισμοί πρόσωπων, κλοπή , κ.λπ. ) στην άξια αντικαταστάσεων τους συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς και τοποθέτησης. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Είδος επιχείρησης. Είδος κρυστάλλων ( ελληνικά-ευρωπαϊκά , εσωτερικά – εξωτερικά , βιτρίνες ). Διαστάσεις ( τετραγωνικά μετρά , πάχος ανά κρύσταλλο ). Τοποθεσία ( διεύθυνση , ισόγειο η όροφοι ). Συμπληρωματικές καλύψεις ( πολιτικές ταραχές , τρομοκρατικές ενέργειες ).

 • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

  Τα ταξίδια και οι διακοπές αρέσουν σε όλους μας. Είναι μια ευκαιρία για ξεκούραση και διασκέδαση. Βέβαια κάποιες φορές κατά την διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να μας συμβούν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα. Για να προφυλαχτούμε από αυτά, η λύση είναι η ταξιδιωτική ασφάλιση.

 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ

  Η Ασφάλιση Δανείου ανήκει στην κατηγορία των ασφαλιστικών προϊόντων προστασίας. Το πρόγραμμα προσφέρει ασφαλιστική προστασία από τον κίνδυνο του θανάτου και της ανικανότητας για εργασία, για να καλύψει τις δανειακές σας υποχρεώσεις και να επιτευχθεί ομαλή αποπληρωμή του υπολοίπου του δανείου σας.